DOLAR 32,3373
EURO 34,7963
ALTIN 2.389,24
BIST 10.227,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Jake Paul ile oyun oynadı, Twitch isyan etti!

10.04.2018
A+
A-

Logan ve Jake Paul’un intihar etmiş birini kameraya alıp, bunu bir vLog haline getirdikleri videodan sonra, ciddi sorunlar ve toplulukta büyük kaymalar yaşanmıştı. Eh, Jake Paul hiçbir şey olamamış gibi Summit’in yayınına katılınca olanlar oldu.

Yayın sırasında ardı ardına tepki koyan takipçiler asıl tehditi yayın sonuna saklamışlardı. Söz konusu olay sırasında sırf Paul’u savunabilmek için Twitch chat’e sırt çeviren Summit ciddi sıkıntılar yaşayacak gibi görünüyor. Fanları ve takipçileri yayıncının kendilerine sırt çevirdiğini düşünürken, Twitter üzerinde devam eden tartışmalar bir süre daha ortalığı karıştıracak, artık belli oldu.

For all you ppl angry tweeting me. I just want you to know I’m pooping while I reply.

— summit1g (@summit1g) 8 Nisan 2018

Hayran tepkilerine karşı, Summit’in alaycı savunma çabaları da eklenince bu krizin nereye varacağını bilmek şimdilik imkansız.

:: Siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.