DOLAR 32,5497
EURO 34,9952
ALTIN 2.422,95
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

J. K. Rowling yeni çocuk kitabı için müjde verdi! Harry Potter ile ünlenen Joanne Kathleen ‘Jo’ Rowling, Twitter üzerinden bazı açıklamalarda bulundu. …

27.05.2020
A+
A-

Rowling, 10 sene önce yazmaya başladığı ve Ickabog adını verdiği öyküsünü tozlu raflardan çıkartıp devam etmeye başladığını açıkladı. Twitter üzerinden izah etme yapan yazar, öyküyü çocuklar için hazırladığını ve parça parça yayınlayacağını açıklama etti.

Ickabog hikayesini bu zamana kadar yalnızca iki çocuğunun bildiğini gösteren Rowling, bu öyküyü corona virüsü nedeniyle evlerinde kalan çocuklar için ücretsiz olarak yayınlayacağının altını çizdi.

Bazı kişiler kadar sorulan Harry Potter ile ilgili sorular ardından öykünün Harry Potter serisinin devamı olmadığını söyleyen Rowling, okuyucuların da kitaba dahil olmasını istediğini söyledi.

Bugünden itibaren her hafta ahenkli olarak öykünün belli bir kısmının yanınlanacağını ifade eden yazar, öykünün ayrı ülkeler için de uyarlanabileceğini belirtti.

Rowling, “Hayal gücünüzü serbest bırakın ve kitabı benim için resmedin” dedi. Kitabın Kasım 2020′de basılacağını açıklayan yazan, çizimler aralarında seçilenlere kitapta yer verileceğini hatırlattı.

Kitaptan elde edilen telif ücretinin tamamını corona virüsü ile mücadele için bağışlayacağını belirten yazan,

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.