İzmit’te Silahlı Çıkan Çatışmada 3 Yaralı: Futbolcu da Dahil
İzmit’teki çatışmada 3 yaralı; aralarında ünlü futbolcu da var. Detaylar için haberimizi okuyun.
İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda, daha önce çeşitli kulüplerde forma giymiş olan üç kişi yaralandı; bunlardan biri futbolcu Uğurcan Bekçi (27) olarak belirtildi.
Olayın hemen ardından sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, bölgedeki müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralı futbolcunun ayağından yaralandığı ve ameliyata alındığı bildirildi.
Çıkan silahlı saldırının Sefa Sirmen Sanayi Sitesi yakınlarında başladığı ve sahil yoluna uzandığı bilgisi elde edildi. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olay yerinde kapsamlı delil toplama çalışması yürüttü. Cinayet Büro ekipleri tarafından çok yönlü bir soruşturma başlatıldı ve zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.
GAZİPAŞA KÖŞESİNDEN DELİL TOPLAMA Çevredeki güvenlik kameraları ve mermi kalıntıları üzerinde incelemeler yapan yetkililer, olayla ilgili önemli ipuçları elde etmeye çalışıyor.