İzmir’de Yalnız Yaşayan Kadın Yangında Hayatını Kaybetti
İzmir’de yalnız yaşayan kadın, çıkan yangında hayatını kaybetti. Olayla ilgili detaylar ve gelişmeler için haberimizi takip edin.
İzmir’in Konak İlçesinde Üzücü Olay: Bir Kadın Yangında Can Verdi
İzmir’in Konak ilçesine bağlı Kılıç Reis Mahallesi’nde, yalnız yaşayan 37 yaşındaki Emel Cansu Coşkun’un ikamet ettiği apartmanda beklenmedik bir yangın çıktı. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilince hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi.
Yangın sırasında, apartmanın 4. katında bulunan ve tek başına yaşayan Coşkun’un dairesinde büyük çapta hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alırken, maalesef içerideki Coşkun’un hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından, cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek ve olayla ilgili soruşturmayı derinleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyorlar.
Güvenlik güçleri, olayın ardından çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, olayın kesin nedeninin araştırılması devam ediyor. Yakınları ve komşuları ise yaşanan bu üzücü olay karşısında büyük üzüntü yaşadı.
İzmir’de yaşamını yitiren Emel Cansu Coşkun’un ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.