DOLAR 32,5691
EURO 34,6848
ALTIN 2.523,75
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

İzmir’de akıl almaz ‘yan baktın’ cinayeti!

30.08.2020
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Fatih Şendil’in haberine göre İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON şirketinde görev yapan 26 yaşındaki Doğancan Kalkan’ın ‘yan baktın’ cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Bornova’nın köklü ailelerinden olan ve Bornova Belediyesi’nde çalışan Nermin Akdağ Kalkan ve Erdoğan Kalkan’ın evlatları Doğancan Kalkan, 18 Ağustos’tan bu yana yaşam savaşı veriyordu. 18 Ağustos akşamı bir arkadaşı ile birlikte Bornova Malazgirt Okulu yakınında yürüyen Doğancan Kalkan, yolda köpeğini gezdiren Mehmet Ali Güzelyüzlü isimli kişi ile “yan baktın” iddiası yüzünden tartışmaya girdi.

PANOYA SAKLAMIŞ

Daha önceden apartman girişindeki elektrik panosuna ekmek bıçağı koyan Mehmet Ali Güzelyüzlü, oradan bıçağı alıp Doğancan Kalkan ve arkadaşı Koray Karabulut’a saldırdı.

Saldırıda yaralanan iki arkadaş çevredekiler tarafından hemen Ege Üniversitesi Hastanesi’nin acil servisine götürüldü. Bıçaklı saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Durumu ağır olan Doğancan Kalkan, tüm çabalara rağmen 10 gün sonra hayatını kaybederken, arkadaşı Koray Karabulut’un durumunun iyi olduğu belirtildi.

‘BİR DAHA GÜN YÜZÜ GÖRMESIN!’

Kalkan Ailesi, evlatlarının bir hiç uğruna ölümü ile yıkılırken, cenazenin Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsi ve kovid-19 testi sonrası alınarak son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. Mesai arkadaşları ve çevresi tarafından çok sevilen, talihsiz ölümü ile tüm sevenlerini yasa boğan Göztepe Tribün üyesi Doğancan Kalkan’ın annesi Nermin Akdağ Kalkan’ın yakın çevresine “Ölüm bu kadar ucuz olmamalı. Bu caninin en ağır cezayı alarak bir daha gün yüzü görmemesini istiyorum” dediği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.