İzmir Bornova’da Eğlence Mekânında Dekor Duvarı Çöktü: 6 Yaralı Olayla İlgili Soruşturma Başladı
İzmir Bornova’daki eğlence mekânında dekor duvarı çöktü: 6 yaralıyla sonuçlanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Son dakika gelişmeleri burada.
İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında meydana gelen olayda dekor duvarı aniden çöktü ve olayda toplam 6 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde Kazımdirik Mahallesi’ndeki mekanda yaşandı. Dekor duvarının müşterilerin üzerine aniden düşmesi sonucu yaralanmaların oluştuğu belirtildi.
Olayın hemen ardından mekana çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililer, konuyla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattıklarını bildirdi.
Güvence amacıyla olay yerine ilişkin incelemeler sürüyor ve hasarın boyutu ile düşüşün nedeni konusunda çalışmalar yürütülüyor. Olayla ilgili bilgi veren yetkililer, güvenlik protokollerinin inceleneceğini ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.
İlçe güvenlik birimleri ve sağlık ekiplerinin koordineli çalışmaları ilerleyen saatlerde de devam etti. Haber, İhlas Haber Ajansı ve Haberler.com gibi kaynaklarda yer buldu.