DOLAR 32,2668
EURO 34,8259
ALTIN 2.434,11
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

İyi orta gol getirir!

10.03.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nden Burhan Can Terzi’nin haberine göre Galatasaray’da sezon başından bu yana kaliteli orta sıkıntısı yaşanıyor. Feghouli ile Onyekuru’nun bu alanda gelişim göstermemesi Nagatomo’nun da geçen sezonki performansının altında kalmasıyla Mariano orta konusunda âdeta tek başına savaş verdi. Özellikle Gomis gittikten sonra ortayla beslenen santrforlarla oynayan Cimbom birçok maçta hücum hattında kilitlendi. Takımda 1,0 ortalamayla maç başına en isabetli orta yapan isim Mariano olurken, Feghouli 0,6, Onyekuru 0,1’de kaldı.

Rakipler fark attı

Galatasaray’ın şampiyonluk için yarıştığı rakiplerden Başakşehir’in kanat oyuncusu Visca’nın ortalaması 1,5. Beşiktaş’ın süper yıldızı Quaresma’nın 2,7. Bu problemin farkında olan teknik direktör Fatih Terim, Diagne’nin gol suskunluğunun altında yatan gerçek sebebin kötü ortalar olduğunu düşünüyor. Feghouli ve Onyekuru’yu özel olarak hafta boyunca çalıştıran Terim, bu ikiliden daha çok sorumluluk almalarını ve maçın kilidini açacak oyuncular olmasını istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.