DOLAR 32,2892
EURO 34,6521
ALTIN 2.410,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

İtalya’da korona virüsten ölenlerin sayısı artıyor

27.02.2020
A+
A-

İtalya korona virüsten en çok etkilenen Avrupa ülkesi olmuş durumda. 2 kişinin daha korona virüse bağlı semptomlardan yaşamını yitirmesinin ardından ölenlerin sayısı 14’e yükselmiş oldu. 

İtalya’da enfekte insan sayısı ise her dakika artıyor. Şu ana kadar 400’ün üzerinde vaka bildirilmiş vaziyette.

FRANSA’YA UYARI: FRANSA HEMEN İTALYA’DAKİ GİBİ BİR DURUMA HAZIRLANMALI

CNN’e konuşan bulaşıcı hastalıklar uzmanı, İtalya’nın yüz yüze kaldığı gibi bir salgın durumuna Fransa’nın da hazırlanması gerektiğini söyledi.

İtalyan yetkililer şu ana kadar 400’ün üzerinde vaka ve 14 kişinin ölümüne neden olan virüsü kontrol altına almak için hınca hınç mücadele ediyor.

Fransa’da şu ana kadar 16 enfekte vaka duyuruldu. Ancak Paris Bulaşıcı Hastalıklar Merkezi profesörü Eric Caumes, bulaşım kanalı oldukça fazla olan virüsün gündelik yaşamda dolaştıkça durumun daha da kötüye gideceği açıklamasında bulundu. Caumes sözlerine, “Fransa İtalya’dakine benzer bir salgın durumuna acilen hazırlanmalı” ifadelerini kullandı. 

Profesör Caumes’in çalıştığı hastane Fransa’da 60 yaşındaki bir hastanın virüsten hayatını kaybettiği l’Oise bölgesinde bulunuyor. 

Ülkede şu ana kadar 2 kişi yaşamını yitirdi. 

TIKLA BORSADA DÜŞÜK KOMİSYONLA İŞLEM YAPMAYA BAŞLA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.