DOLAR 32,4768
EURO 34,8126
ALTIN 2.420,37
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

İşyerinde çıkan yangını film izler gibi izlediler

28.11.2017
A+
A-

İtfaiye ekiplerin kısa sürede kontrol altına aldığı yangında dumandan 1 kişi etkilenirken, sokağa dökülen vatandaşlar çalışmaları film izler gibi izledi.

Yangın, saat 12.30 sıralarında Kağıthane Seyrantepe Dumanlı Sokak üzerindeki bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre, binanın plastik malzeme imalathanesi olarak kullanılan en üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatıdan dumanların çıktığını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Seyrantepe itfaiye istasyonuna bağlı ekip sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, içeriden ve dışarıdan yapılan müdahale sonucu yangını kontrol altına aldı. Yangında dumandan etkilenen 1 kişi ise kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Sağlık ekipleri ise tedbir amaçlı olay yerinde bekledi.

Çalışmaları film izler gibi izlediler

Öte yandan yangın nedeniyle vatandaşlar da sokağa döküldü. Vatandaşlar itfaiye ekiplerinin çalışmalarını adeta film izler gibi izledi. Yangın çıkan binanın yakınındaki bir kafeteryada bir vatandaşın yemek yemeye devam etmesi dikkat çekti. Yangını gören Serhat Mert, “Burası imalathane, muhtemelen elektrik kontağından yangın çıktı. İtfaiye ekipleri geldi, gerekli müdahaleleri yaptı. İçeride plastik malzemeleri var. Herhangi bir yaralı yok, dumandan bir kişi etkilenmiş. O da hastaneye gitti. Yangına müdahale ettiler” dedi.

Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.