DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

İşte Kuzey bebeğin odası

04.10.2019
A+
A-
01Berfu Yıldız Yenenler: Kuzey'in odasını görücüye çıkarıyorum - Magazin haberleri

Oyuncu ve komedyen Eser Yenenler, Miss Turkey 2015’te dördüncü güzel seçilen Berfu Yıldız ile geçtiğimiz yıl birliktelik yaşamaya başlamıştı.

02Berfu Yıldız Yenenler: Kuzey'in odasını görücüye çıkarıyorum - Magazin haberleri

Aile arasında düzenlenen bir nikah töreniyle evlendikleri konuşulan Eser Yenenler ile 4 aylık hamile eşi Berfu Yıldız’ın düğün töreni geçtiğimiz aylarda gerçekleşmişti.

03Berfu Yıldız Yenenler: Kuzey'in odasını görücüye çıkarıyorum - Magazin haberleri

“ALLAH KISMET EDERSE OĞLUMUZ OLACAK”

Çift, çıkan haberlerin ardından bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesabından, “Bebeğimizin cinsiyeti erkek. Allah kısmet ederse bir oğlumuz olacak. Çok mutlu ve heyecanlıyız” sözleriyle açıklamıştı.

04Berfu Yıldız Yenenler: Kuzey'in odasını görücüye çıkarıyorum - Magazin haberleri

Anne-baba olmak için gün sayan çift, bebeklerinin adını ise YouTube kanallarına çektikleri videoda duyurmuştu. İkili, oğullarının adının Kuzey olacağını açıklamıştı.

05Berfu Yıldız Yenenler: Kuzey'in odasını görücüye çıkarıyorum - Magazin haberleri

“EVİN EN TATLI YERİ KUZEY’İN ODASI OLDU”

Oğulları Kuzey’in odasını düzenleyen çiftten Berfu Yıldız Yenenler, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından heyecanını dile getirmişti. Yenenler, “Evin en tatlı yeri Kuzey’in odası oldu. Şaka gibi… Biz uraştık durduk. Yok salondu, yok mutfakti yine en güzelini Kuzey yaptı. Şanslı çocuk olacak herhalde. Odanın tamanının bitmesine de üç beş bir şey kaldı. Sonra hepsini göstereceğim” ifadelerini kullanmıştı.

06Berfu Yıldız Yenenler: Kuzey'in odasını görücüye çıkarıyorum - Magazin haberleri

“KUZEY’İN ODASINI GÖRÜCÜYE ÇIKARIYORUM”

Berfu Yıldız, oğlu Kuzey’in odasını sosyal medya hesabından paylaştı. Yenenler’in “Kuzey’in odasını görücüye çıkarıyorum, artık hazır” notunu düştüğü paylaşım kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

07Berfu Yıldız Yenenler: Kuzey'in odasını görücüye çıkarıyorum - Magazin haberleri

İşte Kuzey’in odası…

08Berfu Yıldız Yenenler: Kuzey'in odasını görücüye çıkarıyorum - Magazin haberleri 09Berfu Yıldız Yenenler: Kuzey'in odasını görücüye çıkarıyorum - Magazin haberleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.