DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

İşte Captain Marvel’dan ilk görüntüler!

06.09.2018
A+
A-
Avengers Infinity War inceleme – SPOILER YOK!

Avengers Infinity War inceleme videosu ile karşınızdayız! Marvel’ın 10 yıllık mirasını taşıyan Yenilmezler Sonsuzluk Savaşı filmi izledik ve sizler için Spoiler içermeyen detaylı bir inceleme hazırladık!

Avangers 4‘den hemen öncesinde seyirci ile buluşacak olan Captain Marvel, etkileyici hikayesi ile herkesi ekran başına bağlamayı hedefliyor. Marvel hayranları pür dikkat yeni sinema filmi beklerken, bir yandan gelişmelerde yaşanmaya devam ediyor.

Seyircileri 90’lı yıllara götürecek olan yapımcılar Carol Danvers’ın hikayesi ile bizleri baş başa bırakacak. Brie Larson’un baş rolünü üstlendiği yeni sinema filminden ilk görüntüler de gün yüzüne çıktı.

Filmin çekimleri son hız devam ederken, yapılan bir sızıntı ile birlikte daha önceden Brie Larson’ı yeşil mavi tonlarının hakim olduğu bir köstüm ile görmüştük. Paylaşılan görsel hakkında birçok Marvel hayranı olumsuz yorumda bulunurken, Captain Marvel orjinal kostümü ile ilk kez görüldü. Mavi ve kırmızı renklerinin hakim olduğu kostümün, Marvel’ın çizgi romanındaki tıpkı aynısı olduğunu görmekteyiz. Böylece Captain Marvel‘ın kostüm bilmecesi de son buldu.

Filmde uzaylı Kree savaşçısının DNA’sına maruz kalmasıyla birlikte Carol Danvers’ın özel güçler kazandığına şahit olacağız. 90’lı yıllara geri dönecek yapımda birbirinden heyecanlı sahnelerin bizleri beklediğini de belirtelim. Ayrıca yeni filmde Nick Fury ve Phil Coulson karakterlerinin gençlik hallerini de göreceğiz

Brie Larson’ın baş rolünü üstlendiği film, 8 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek. Ayrıca yeni filmde Jude Law, Samuel L. Jackson, Gemma Chan, Lee Pace gibi önemli isimler yer alacak. Yukarıdaki galeriden yeni filme ait ilk görüntüleri inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.