İstanbul’dan Çalınan Hammaddelerle Tekirdağ’da Uyuşturucu Üreten Şüphelilerin Yakalanması
İstanbul’dan çalınan hammaddelerle Tekirdağ’da uyuşturucu üreten şüphelilerin yakalanmasıyla ilgili son gelişmeler ve güvenlik önlemleri.
İstanbul’daki bir ilaç fabrikasında çalışan E.S.’nin, çalıştığı yerdeki hammaddeleri çalarak Tekirdağ’ın Saray ilçesinde kendine ait bir evde uyuşturucu üretimine başladığı yönünde güvenlik birimlerine bilgi ulaştı.
Jandarma ekipleri, bu ihbar üzerine harekete geçerek Saray’daki adrese yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda 33 bin uyuşturucu hap, 2 bin boş hap kapsülü ve 50 adet sahte 200 TL’lik banknot ele geçirildi. Şüpheli E.S. ile birlikte suç ortaklığı yaptığı tespit edilen B.A., H.İ. ve H.E. yakalandı.
Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makama sevk edildiği ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. Olayla ilgili saha ve adli süreç Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülüyor.