DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İstanbul’da karla mücadele ekibi göreve hazır!

04.02.2023
A+
A-

Olumsuz hava koşullarında vatandaşların gündelik işlerinde herhangi bir aksama olmaması için ekiplerin büyük bir özveri ile çalıştığını dile getiren Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Marmara Bölgesi için turuncu alarm vermesinin ardından yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı önlemlerimizi almıştık. Kar yağışına her an hazır olan ekiplerimiz tüm mahallelerimizde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Tüm vatandaşlarımızdan yapılan uyarıları dikkate almalarını, toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, kar lastiği ve zinciri olmayan araçları ile trafiğe çıkmamalarını rica ediyorum. Küçükçekmecelilere hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye ekipleri karla mücadele kapsamında, 32 JCB, 11 küreme ve tuzlama aracı, 33 açık kasa araç (elle tuzlama aracı), 2 greyder ve 7 sepetli aracın da yer aldığı toplam 261 araçla sahada olacak.

İhtiyaç halinde siteler ve vatandaşların talebini karşılamak için Fen İşleri Müdürlüğü stoklarında 3 bin 500 ton tuz ise hazır bulunuyor.

Küçükçekmece’de, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yanı sıra Park ve Bahçeler, Veteriner İşleri, Zabıta, Kadın ve Aile Hizmetleri, Sosyal Yardım İşleri, Ulaşım, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri koordineli görev yapacak.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı aşevinin kazanları yoğun kar yağışının beklendiği bu günlerde kaynamaya devam edecek.

İstanbul'da karla mücadele ekibi göreve hazır!

Veteriner İşleri Müdürlüğü ise sokaktaki hayvanlara yem ve su odaklarına düzenli periyotlarla mama takviyesinde bulunacak.

DHA (Demirören Haber Ajansı)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.