DOLAR 32,2617
EURO 34,7906
ALTIN 2.401,68
BIST 10.179,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

İstanbul’da çılgın maç! Gol düellosunun galibi RAMS Başakşehir

Trendyol Süper Lig’de RAMS Başakşehir sahasında Alanyaspor ile kozlarını paylaştı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan maçı ev sahibi ekip 3-2 kazandı. ALANYA MAÇA HIZLI BAŞLADI Alanyaspor’da Sergio Cordova, henüz maçın 2. dakikasında …

13.01.2024
A+
A-

Trendyol Süper Lig‘de RAMS Başakşehir sahasında Alanyaspor ile kozlarını paylaştı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan maçı ev sahibi ekip 3-2 kazandı.

ALANYA MAÇA HIZLI BAŞLADI

Alanyaspor’da Sergio Cordova, henüz maçın 2. dakikasında Volkan Babacan’ın hatasını iyi değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. RAMS Başakşehir’de Deniz Türüç, 35. dakikada beraberliği getiren golü kaydetti. 45+1. dakikada Krzysztof Piatek, Başakşehir’i 2-1 öne geçirirken ev sahibi ekip, 58. dakikada Joao Figueiredo ile bir gol daha buldu ve 3-1 öne geçti. Alanyaspor, 61. dakikada Richard ile farkı bire indirse de yetmedi.

RAMS BAŞAKŞEHİR SERİYE BAĞLADI

Çağdaş Atan’ın öğrencileri, yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Fatih Tekke’nin ekibi Alanyaspor ise 6 maç sonra mağlup oldu.

PUAN DURUMU VE GELECEK HAFTA

Alınan bu sonucun ardından RAMS Başakşehir puanını 26 yaptı. Alanyaspor ise 22 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında RAMS Başakşehir, Karagümrük deplasmanına gidecek. Alanyaspor ise Rizespor’u ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.