DOLAR 32,1895
EURO 34,9461
ALTIN 2.506,22
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu Adayları ve Vizyonu

İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu adayları ve vizyonu hakkında detaylı bilgilere ulaşın. İstanbul Tabip Odası’nın gelecekteki yönetim kadrosu ve hedefleri burada!

20.04.2024
A+
A-

Değişim Grubu Açıklamaları

İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, seçim öncesi, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı. Grup, daha etkin, üyelerinin sorunlarına yönelen bir yönetim için değişim istediklerini dile getirdi. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek liderliğinde adaylar belirlendi.

Adaylar ve Adaylık Süreci

İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu’nun yönetim kurulu, onur kurulu, denetleme kurulu ve TTB merkez delegasyonu olmak üzere 55 kişilik liste duyuruldu. Adaylar arasında Dr. Esra Akyılmaz, Dr. Turgut Adatepe, Dr. Nedim Uzun, Dr. Cündüllah Torun, Dr. Nesriye Demirel gibi isimler yer aldı.

Adayların Gündemi

Değişim Grubu adayları, meslek odasının ve meslektaşlarının beklentilerine ve sorunlarına odaklanarak, daha güçlü ve etkin bir İstanbul Tabip Odası vizyonu ortaya koymayı hedefliyor. Adaylar, hekimlerin gündemine odaklanarak çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyeceklerini belirttiler.

Adayların Vizyonu

Adaylar, meslek odasını daha güçlü, etkin ve meslektaşlar arasındaki dayanışmayı artırıcı bir rol üstlenmesi için yeniden yapılandırmayı amaçlıyor. Halka ve meslektaşlara faydalı olacak kurumsal kimliği güçlendirmeyi hedefleyen adaylar, odanın etkisini ve gücünü artırmayı amaçlıyor.

  • Yönetim Kurulu Adayları: Dr. Esra Akyılmaz, Dr. Turgut Adatepe, Dr. Nedim Uzun, Dr. Cündüllah Torun, Dr. Nesriye Demirel
  • Onur Kurulu ve Denetleme Kurulu Adayları: Dr. Mustafa Şener, Dr. Ahmet Özdemir, Dr. Naile Mısırlıoğlu, Dr. İrfan Gökçay, Dr. Ahmet Yiğitalp, Dr. Rümeysa Yeni Elbay, Dr. Muhammed Atak, Dr. Mehmet Sedat Feyizoğlu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.