DOLAR 32,2783
EURO 35,0324
ALTIN 2.473,76
BIST 10.532,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İsmail Kartal’dan Okan Buruk’a jet yanıt: Alakası yok

Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray Kadıköy’de golsüz berabere kaldı. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, mücadele sonrası “Penaltımız verilmedi” demişti. Buruk’un o sözlerine Kartal’dan yanıt geldi. “YUMRUK VE PENALTI …

24.12.2023
A+
A-

Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray Kadıköy’de golsüz berabere kaldı. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, mücadele sonrası “Penaltımız verilmedi” demişti. Buruk’un o sözlerine Kartal’dan yanıt geldi.

“YUMRUK VE PENALTI VARDI”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “İlk yarı çok net bir penaltı pozisyonu demeyeceğim, penaltı vardı. Yumruk vardı. Boks ringlerinde olacak şekilde! Yumruk atıldı. Bunu biz uzak bir açıdan gördük aslında. Yayıncıyı da eleştireceğim. Bu görüntüyü net olarak çekememek, dünyanın seyrettiği bir derbi. Kamera sayısının azlığını yayıncı da düşünmeli. İlk yarı net penaltı var” demişti.

“ALAKASI YOK”

Okan Buruk’a yanıt veren İsmail Kartal ise, “Rakip takımın hocası ‘Bir tane yüzde yüz penaltımız verilmedi’ diyor. Biz baktık penaltıyla hiçbir alakası yok” dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.