DOLAR 32,3455
EURO 35,0945
ALTIN 2.310,71
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İsmail Balaban: ‘Özlemini çektiğim er meydanına dönmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum’

05.07.2021
A+
A-

 Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçisi İsmail Balaban Survivor 2021 şampiyonluğunun ardından gözünü yeniden başpehlivanlık güreşlerine dikti. Balaban, Edirne’de düzenlenecek 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için bir aydır Elmalı’da kampta olan Büyükşehir güreşçileri ile antrenmanlara başladı. İsmail Balaban en kısa sürede eski formunu yakalamayı hedeflediğini belirterek, “Tarihi Kırkpınar Güreşleri’ne çok kısa bir süre kaldı. Kendimi tam hazır hissetmeden, formumu yakalamadan, güreşlerde yer alıp seyircilerimi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. O yüzden önümüzdeki Kırkpınar Güreşleri’ni pas geçme durumum var. Ancak ondan sonraki süreçte özellikle Elmalı güreşlerine en iyi şekilde hazırlanıp er meydanlarında güçlü bir şekilde yer alacağım” dedi.

“Özlemini çok çektim”

Pandemi ve yarışma sürecinden dolayı er meydanlarına hasret kaldığını sözlerine ekleyen Balaban, “Bu süreçte er meydanları hep aklımdaydı. Yarışmadan döner dönmez ayağımızın tozuyla özlediğim er meydanında olmaktan çok mutluyum. Güreşseverlerle tekrar buluşmak için takımımızın Elmalı’daki kampında antrenmanlara başladım. Hazır olmadan er meydanlarına dönmek istemiyorum. Çünkü bir ismimiz bir unvanımız var. Doğal olarak bir beklenti var. Bu beklentiyi karşılayamazsam kendi adıma sıkıntı duyarım. Güreş benim her şeyim. Güreşmeyi, seviyorum. Sevenlerimize mutluluk, gurur yaşatmayı seviyorum. O yüzden güreşe karşı her zaman aşırı bir özlem duyuyorum. Özlemini çektiğim er meydanına dönmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.