DOLAR 32,3485
EURO 34,7878
ALTIN 2.397,12
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İsmail Balaban Kırkpınar’da üçüncü kez başpehlivan olmak istiyor

06.07.2019
A+
A-

Bu sene 658’incisi düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemer sahibini arıyor. Tüm Türkiye’den güreşçileri buluşturan etkinlik 5-7 Temmuz tarihlerinde Sarayiçi Er Meydanı Çayırı’nda gerçekleştirilecek. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 2013 ve 2017 yıllarında başpehlivan olan, Red Bull sporcusu İsmail Balaban bir kez daha mutlu sona ulaşmak için çayıra çıkacak. 

Her güreşçinin hayalinin Kırkpınar’da başpehlivan olup altın kemer kuşanmak olduğunu dile getiren Balaban, “Kasım ayından bu yana çok önemli bir hazırlık süreci geçirdim. Üçüncü kez bu büyük mutluluğa erişmek istiyorum. Umarım her şey istediğim gibi gider ve beni sevenleri şampiyonlukla mutlu edebilirim” ifadelerini kullandı.

“İkiz kardeşimle tarihe geçmek istiyorum”
Başpehlivanlık sonrasında Sarayiçi’nden altın kemerle halkı selamlayarak yürümenin tarifsiz bir duygu olduğunu söyleyen Red Bull sporcusu İsmail Balaban, “Umarım finalde ikizimle karşılaşırım. Böylece tarihi de ikiz başpehlivanlar olarak geçeriz” diye konuştu.  

Süleymanpaşa mutlu son

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.