DOLAR 32,2649
EURO 34,8047
ALTIN 2.441,80
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

“İslam karşıtı” yorumlarıyla tepki çeken Selma Blair özür diledi

Hellboy ve Bu Nasıl Sarışın gibi yapımlarla tanınan ABD’li oyuncu Selma Blair, “İslam karşıtı” yorumuna aldığı tepkiler sonrası özür diledi.

15.02.2024
A+
A-

ABD’li oyuncu Selma Blair, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına ilişkin paylaşımında yaptığı “İslam karşıtı” yorumu sebebiyle sosyal medyada aldığı tepkiler üzerine özür diledi. Blair, sosyal medya platformu Instagram’daki bir gönderiye yaptığı “İslam’ın, Müslüman ülkeleri mahvettiği ve zihinleri yozlaştırdığı” yorumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yorumunun ardından tepki gören ve Müslüman camiasını rencide ettiğini düşündüğünü belirterek özür dileyen Blair, yayımladığı yeni gönderisinde, “Sözlerimle incittiğim herkesten çok özür dilerim. Arkadaşlarımdan da özür dilerim. Son olarak kırdığım herkesten özür dilerim.” ifadelerini kullandı.

Blair, eleştirilere neden olan yorumunu sildikten sonra yayımladığı özür mesajında “nefret ve yalan bilgiyle savaşmanın önemini” vurguladı.

Paylaşımıyla yol açtığı rahatsızlığı kabul eden Blair, tolerans ve barışa olan bağlılığını kaydederek “Nefrete değil tolerans ve barışa adandığını” ifade etti.

Blair, Legally Blonde filminde Vivian Kensington ve Hellboy’da Liz Sherman karakterlerini canlandırmıştı.

NTV

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.