DOLAR 32,3147
EURO 34,6684
ALTIN 2.409,50
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Işıl Alben, Galatasaray’dan ayrıldığını açıkladı

15.06.2020
A+
A-

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı’nda uzun yıllar forma giyen ve takımın kaptanı olan Işıl Alben, sarı-kırmızılılardan ayrıldığını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak sosyal ağ hesabından açıklamalarda yer alan Alben, “Paha Biçilmez Galatasaray Ailem; bilmenizi isterim ki bu satırları böyle bir günde yazmak benim için çok şiddet. Ama meydana çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapmam gerekiyor. Kulübüm 31 Ocak 2020 tarihinde yeni sezon sözleşmemi tek yanlı olarak feshetti. Şubatın birincil haftasında görüşmeye çağrıldım ve üzerime düşen fedakarlığı yapmaya hazır olduğumu söyledim. Yöneticilerimizin yerinde gördüğü, feshedilen sözleşmemin yaklaşık \% 40’ına eşit gelen indirimi yapıp yeni sözleşmeyi kabul ettim. Aradan 4.5 ay geçmesine karşın şube profesyonellerinden tarafıma bir anlaşma gelmemesi benim için takımda istenmediğimin kanıtı oldu. Bu şartlar aşağı 12 senedir gururla taşıdığım 10 numaralı formamdan ‘Şimdilik’ ayrılıyorum. Galatasaray’a ve sizlere olan sevgim ben nefes aldığım sürece devam edecek. Desteğini ve elini daima sırtımda hissettiğim Fatih Terim Hocama, Sayın Başkanım Mustafa Cengiz’e, tüm Galatasaray camiasına ve siz büyük Galatasaray taraftarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şu Anda profesyonel sporculuk kariyerime başladığım ve Galatasaray’a transferimde en büyük pay sahibi olan eski takımım BOTAŞ Spor’a geri dönüyorum. Hemen Hemen 48 saat içinde bu transfere karar verip gerçekleştiren BOTAŞ Spor Kulübü Başkanı Sayın Kerim Taşkıran’a ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.