DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

İş insanı Fikret Kaya’nın eşi Ayperi Kaya hakkında inanılmaz iddialar!

12.12.2022
A+
A-

GazeteMag’ın haberine göre filmlere konu olacak sahtekarlık planı şöyle işliyor:

Hikayenin baş kahramanı Ayperi Kaya. Saygın iş insanı Fikret Kaya’nın eşi. Kendisini iş dünyasına Blockchain’in kurucu ortağı ve Çin devletinin ticari Türkiye temsilcisi diye tanıtıyor.

İddiasına göre Polly Silah ve Savunma Sanayii buna sınırsız kredi açmış.

Ayperi Kaya iddialara göre Çin devletinin Ve Polly nin ismini kullanarak silah satışı işinizi yürütürüm vaadlerinde bulunuyor.

Tezgahtan haberi olmayan eşi Fikret Kaya’yı da sahtekarlıklarına alet ediyor. Skyland İstanbul da kendine tuttuğu şık ofisinde kurbanlarını ağırlıyor.

Hikaye tanıdık

Eşiyle birlikte gittiği önemli etkinliklerde tanınmış isimlerle birlikte aynı karelerde bulunuyor. Dünyaca ünlü ABD’li bilim adamı Prof Dr. Whitfield Diffie ile aynı karede boy gösteriyor daha sonra bu kareyi dolandırıcılık malzemesi yapmak için düğmeye basıyor.

Eurasia Blockchain Summit zirvesi adı altında sahte organizasyonlar düzenleyerek kendisini üst düzey bir isim gibi tanıtıyor. Organizasyon katalogları hazırlayıp aralarında cumhurbaşkanlığı danışmanlarının bile bulunduğu üst düzey isimleri etkinlikte yer alacağı yalanını uyduruyor.

Zirveyi önemli göstermeye çalışıp katılımcılara fahiş fiyatlarla bilet satıyor sponsorlardan paralarını alıyor.

Zaman zaman kendisi geri çekiliyor erkek kardeşi Cenk Erkin yumuşak yüzü ile devreye giriyor.

İyi polis kötü polis !!!

BU DOLANDIRICILIK ÇİN İLE DİPLOMATİK SKANDALLARA PERDE ARALAYABİLİR Hatta o kadar ileri gidiyor ki yaptıkları diplomatik skandala perde aralayacak türden. Ayperi Kaya kendisini Çin devletiyle özel ilişkileri olan birisi gibi tanıtıyor.

Hatta Çin’in kendisine ticari işlerde her türlü kolaylığı sağladığını iddiada ediyor. SAYGIN İŞ ADAMI KOCASI FİKRET KAYA YI SAHTEKARLIĞINA KURBAN EDİYOR Ayperi Kaya Kayalar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Kaya’yı medya yüzü olarak kullanıyor.

Bu sayede onlarca önemli isimle aynı karede yer alma fırsatını yakalıyor. Düzenlediği organizasyonların bedelini de bir bahane bularak ödemekten kaçınıyor.

ŞEYTANA PABUCUNU TERS GİYDİRİYOR

Son olarak 8-9 Ekim de Tersane İstanbul’da yaptığı Eurasia Blockchain Summit organizasyonunda birçok kişiyi mağdur etti kimse yaptığı hizmetlerin ücretini alamadı.

Ayperi Kaya belli süreliğine kayıplara karışıp muhasebecisini ve asistanını ortaya atıp yeni sahte organizasyonlar ve kurbanlar için vakit kolluyor.

Kaynak : https://www.gazetemag.com/is-insani-fikret-kayanin-esi-ayperi-kaya-hakkinda-inanilmaz-iddialar/

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.