DOLAR 32,3426
EURO 34,8553
ALTIN 2.383,69
BIST 10.250,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İş adamı Taha Tatlıcı kimle aşk yaşıyor?

31.07.2020
A+
A-

Taha Tatlıcı ve Melkan Gürsel aşkı evlilikleri döneminde başlamış Taha Bey ve Melkan Hanım eşleri ile boşanması ile sonuçlanmıştı.

Melkan Gürsel ile aşk yaşayan Taha Tatlıcı, eşi Selin Hanım’dan 2011 yılında boşanırken, Melkan (Tabanlıoğlu) Gürsel eşi Murat Tabanlıoğlu’ndan 2016 yılında boşamıştı.

Aşklarını iş ortaklıkları ile de pekiştiren çift bu ilişkinin kendilerini yıprattığını söyleyerek ayrılmıştı. Melkan Hanım kendini işlerine kanalize ederken, Taha Bey gözlerden uzak bir hayatı seçmişti.  

Taha Bey bu sesiz aşksız günlerine son vermiş. Eski arkadaşı Rezzan Bernardete 1 ay önce aşk yaşamaya başlamış. Bodrum’da boy gösteren çiçeği burnunda çift, fazla ilgiden sıkılınca rotayı Marmaris’e çevirmişler.

Kaynak: patronlardunyasi.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.