DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Irmak’taki Performansıyla Parlayan Ceren Benderlioğlu: Hayran Yorumlarına Espriyle Yanıt

Irmak’taki performansıyla dikkat çeken Ceren Benderlioğlu’nun hayran yorumlarına espri dolu yanıtları, etkileyici sahneler ve samimi paylaşım tarzı.

18.11.2025
A+
A-

KANAL D’nin fenomenleşen projelerinden Eşref Rüya’nın Irmak rolünü canlandıran Ceren Benderlioğlu, en ilginç hayran yorumu üzerinden gülümseten bir anı paylaştı. Irmak karakterinin daimi fan kitlesini oluşturan oyuncu, 42 yaşına rağmen bu denli genç göründüğüne dair yoruma esprili bir şekilde karşılık verdi: Göstermiyorum. 24 desem, atma Ziya, o kadar da değil. Dizide sert bir profil çizen Benderlioğlu, günlük yaşamında da hırsla hareket eden kişiler için Irmak’laşmanın olası olduğunu belirten bir uyarıyı paylaştı.

“DOSTLARIM İÇİN SONUNA KADAR GİDERİM” Benderlioğlu, rol aldığı karakterlerin kendisini sertleştirdiğini düşüren yorumlara değindi. Zaman zaman bu fikri benimseyeceğini söyleyen oyuncu, damarına basalacak olursam sert çıkışlarım olur ifadesini kullanarak bulunduğu noktayı netleştirdi. Irmak ile arasındaki en güçlü benzerliğin, “Dostları için sonuna kadar giden biri Irmak” olduğuna vurgu yapan oyuncu, yaşam felsefesinin nasıl dönüştüğünü şu sözlerle özetledi: Yaş aldıkça, okudukça ve oynadığım karakterlerle iç içe geçtikçe bakış açım değişti. Bunun için senaristlere minnettarım.

“ÇALIŞABİLDİĞİM İÇİN ŞÜKREDİYORUM” Eşi Emir Benderlioğlu ile birlikte aile kurlarının seyrini anlatan başarılı oyuncu, Nur adında bir kızları olduğu bilgisini paylaştı ve anne olmanın iş hayatına benzetildiğini ifade etti. Bir Youtube programında “Bir sürü fazı var anneliğin” yorumunu tekrarlayan Benderlioğlu, zamanın en çok şarttır dedi ve en çok keyif veren şeyin üretmek, koşturmak ve nefes alabilmek olduğunu belirtti. Yoğun temposunda bile Ceren kalmayı başarabilmenin temelini dua ve üretim motivasyonuna bağlayan oyuncu, bunun gençliği tazelediğini sözlerine ekledi: Çalışabildiğim için şükrediyorum.

Tims&B imzalı Eşref Rüya’nın yeni bölümleri, her çarşamba Kanal D’de izleyiciyle buluşuyor. Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin
Kaynak: Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.