DOLAR 32,5975
EURO 35,0012
ALTIN 2.451,45
BIST 9.792,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

İrem Sak’tan anlamlı projeye destek

10.02.2020
A+
A-

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği tarafından UCB Pharma’nın sonsuz katkılarıyla, 3 yıl önce 10 Şubat Dünya Epilepsi Günü’nde hayata geçirilen Epilepsi İçin Bak Kampanyası; 4. yılında da epilepsili bireylere olan önyargılı, ayrımcı ve olumsuz bakış açısını değiştirmeye ve farkındalık yaratmaya devam ediyor.

“#YılOlmuş2020 Hala epilepsili bireylerin evlenemeyeceğini düşünen insanlar var.” mesajını taşıyan videoda rol alan İrem Sak, ‘’Epilepsi için bak!’’ diyerek tüm izleyenleri bakış açılarını değiştirmeye ve farkındalık kampanyasına destek olmaya davet etti.

Projenin önemine dikkat çeken İrem Sak; “Ben de bu kampanya ile birlikte hepimizin aslında birer Epilepsi hastası adayı olduğumuzu öğrendim. Çünkü bu hastalık sadece genetik değil sonradan da meydana çıkabiliyormuş. Bu bilgi bile ayrımcı ve olumsuz bakış açısına dur dememiz için yeterli olduğunu düşünüyorum. Oysa epilepsili bireyler de evlenebilir, çocuk sahibi olabilir ve yaşamlarını herkes gibi sürdürebilirler.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.