DOLAR 32,3695
EURO 35,0258
ALTIN 2.325,72
BIST 9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

İrem Çiçek, ROK’a sert çıktı: “Allah ıslah etsin!”

19.06.2020
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine tarafından AKP’li 6 milletvekilinin suç duyurusu üstüne Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hakkında “İftira” suçundan soruşturma başlatılan eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek açıklama verdi.  

Eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek, avukat kızı İrem Çiçek ile birlikte açıklamalar aracılığıyla ifade vermek üzere Çağlayan’daki İstanbul Yargı Sarayı’na geldi.

İfadesinin arkasından basın açıklaması yapan Çiçek, “Biz önergeye imza atan 6 vekil FETÖ’cü demiyoruz. Buradan başlayın soruşturmaya diyoruz” dedi.

Güneş Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Dursun Çiçek’in ifade vermesine ilişkin yazı kaleme aldı.

Kütahyalı, sosyal medyada da “Albay Dursun Çiçek ve avukatı olan kızı İrem ise FETÖ’cü Mehmet Partigöç ile Dursun Çiçek’in yakın dostluğunu ve Partigöç’ün yakında olacak olan FETÖ’cü askeri darbeyi perdelemek için nasıl Çiçek yoluyla manipülasyon yaptığını kamuoyuna anlatmak durumundadır” mesajını paylaştı.

Kütahyalı’ya cevap avukat kızı İrem Çiçek’ten geldi.

Avukat İrem Çiçek, “Sen kimsin fakat sana söz anlatalım. Kirli iftiraların ve desteklediğin cemaatin günahlarında boğul. Hakkında suç duyurusunda bulunmaya bile değmez bir varlıksın. Allah ıslah etsin!” diye karşılık verdi.

İşte o mesaj:


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.