DOLAR 32,3593
EURO 34,7831
ALTIN 2.393,79
BIST 10.270,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

iPhone’da ters selfi nasıl düzeltilir?

31.05.2020
A+
A-

iPhone’da, Android telefonlarda olduğu gibi bu sorunu çözebilecek herhangi bir ayar bulunmuyor oysa fotoğrafı düzenleme sırasında bu soruna çözüm bulabilmek muhtemel. Dilerseniz sözü daha artı uzatmayalım ve sizleri merak edilen sorulara yanıt veren videomuz ile baş başa bırakalım.

iPhone’da ters selfi nasıl düzeltilir?

iPhone’da ön kamera ile resim çektiğiniz zaman her şey sorunsuz gibi gözükse bile Fotoğraflar kısmına gittiğinizde fotoğrafınızın çekildiği andaki gibi değil, zıt olarak çevrilmiş olduğunu ayrım edebilirsiniz. Bu sorun, Androidtelefonlarda Ayna özelliği olarak karşımıza meydana çıkan bir özellikle çözülebiliyor. Oysa iPhone’larda fotoğraf çekimi sırasında bu sorunu çözebilecek bir akort yada çözüm bulunmuyor. Bunun yerine kullanıcıların yapması gereken ayarın, her fotoğrafta ayrı ayrı gerçekleştirilmesi isteniyor. iPhone’da ön kamera ile bir resim çektiğinizde, fotoğrafıniçerisine gidip sağ üst kısımda yer alan Düzenle kısmına gitmeniz gerekiyor. Buradan da ters olarak gözüken fotoğrafınızı tek bir tuş ile düzenleyebilirsiniz.

Videoyu izledikten daha sonra Sihirli Elma YouTube kanalına abone olmayı unutmayın. Eğer bir Apple ürünü kullanıcısısıysanız bu kanalda sizlerin işlerine yarayacak birçok bilgi paylaşıyoruz. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.