DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

iPhone XR vs iPhone SE! – Hangi uygun fiyat?

17.04.2020
A+
A-

Hangisi uygun fiyatlı daha mantıklı?

Uzun zamandır beklenen iPhone SE sonunda karşımıza çıktı. Diğer güncel iPhone modellerinden daha uygun fiyatlı oluşu ile dikkat çeken A13 Bionic işlemcisine sahip telefon, rakiplerine adeta meydan okuyor. Peki bu telefonun kendi ailesindeki rakibi ile arası nasıl? Gelin sonuca yakından bakalım!

Hangi telefon karşımıza nasıl özellikler ile çıkıyor?

iPhone XR geçtiğimiz yılın uygun fiyatlı modeli olarak karşımıza çıkmıştı. iPhone XR özellikleri  LCD ekranı ve tek kamerası ile kullanıcılara Xs ve Xs Max modelinden daya uygun fiyat ile sunulmuştu. Ayrca bu model, ekran paneli ve çözünürlüğünden dolayı bataryası en iyi iPhone olmuştu. Şimdi ise karşımıza iPhone SE çıktı ve bu model şu anda neredeyse iPhone XR fiyatı ile satışa sunulacak. Kullanıcıların kararsız kaldığı nokta ise aradaki ekran farkı ve işlemcinin kullanım deneyimini nasıl bir orada değiştireceği. Peki bu soruların cevabı ne? Sizler için hazırladığımız kısa bir video ile merak edilen sorulara cevap vermeyeçalıştık. Sizler de  izledikten sonra fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.