DOLAR 32,2039
EURO 35,0603
ALTIN 2.471,45
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

iPhone X tasarımında değişikliğe gidiliyor!

16.01.2018
A+
A-

ET Kore tarafından paylaşılan haberlere göre Apple, gelecek yıl tanıtımını gerçekleştireceği yeni iPhone modellerinde Face ID algılayıcılarını ön kameraya entegre etmek için yoğun bir araştırma sürecine girdi.

Apple, 2019’da kullanıcılar ile buluşturacağı yeni iPhone modellerinde kamera iyileştirmesi ile yüz algılama özelliğini güçlendirmeyi planlıyor. Bu nedenle cihazlarda kullanılacak olan parçaların sayısı artacağı için, tasarımı iyileştirmek için kamera ve Face ID modülünü bir araya getirmek istiyor.

iPhone X’te yer alan standart RGB kameranın yanı sıra Face ID için kullanılan kızılötesi kamera ve özel sensörler bir araya getirilebilirse Apple, ekranın üst kısmında yer alan çentiği çok daha küçük bir boyuta getirecek. Ancak, şu aşamada çentiğin ortadan kalkması mümkün görünmüyor.

iPhone X İnceleme – iPhone X ne kadar farklı?

iPhone X, dünyada ilk olarak ShiftDelete.Net’te kutusundan çıkmıştı. Şimdi de detaylı iPhone X inceleme videosuyla karşınızdayız.

Bu geliştirmelerin başarıyla uygulanması halinde 2019’da karşımıza çıkacağını hatırlatmak isteriz. Şirketin bu yıl tanıtacağı yeni iPhone modellerinde boyut dışında ciddi bir tasarım değişikliği beklenmiyor.

:: Sizce, iPhone X tasarımı üzerinde ne tür değişiklikler yapılması gerekiyor?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.