DOLAR 32,2613
EURO 34,8164
ALTIN 2.411,60
BIST 10.266,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

iPhone X kılıfı hediyeli 5 Çayı! #195

18.10.2018
A+
A-

Bu haftaki yayınımızda hem teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri yorumlayacağız hem de sizlere bir hediyemiz olacak. Canlı yayınımız YouTube kanalımızdan yapılacak.

Hediyeli 5 Çayı canlı yayınımız başlıyor!

Canlı yayınımız saat 17:00’da başlıyor! Canlı yayınımızı Facebook’ta beğenip, #5Çayı etiketiyle Twitter’dan yayın linkini paylaşmak.

Bu haftanın dikkat çeken teknoloji gelişmeleri

Huawei Mate 20 Pro özellikleri ve fiyatı

Huawei Mate 20 Pro tanıtıldı. İşte uzun zamandır merakla beklenen Huawei’nin en güçlü akıllı telefonu Mate 20 Pro özellikleri ve fiyatı! Kısaca Mate 20 Pro ile ilgili tüm detaylar!

Huawei Mate 20 özellikleri ve fiyatı!

Huawei Mate 20 tanıtıldı! İşte Huawei’nin yeni amiral gemisinin merak edilen detayları: Huawei Mate 20 özellikleri ve fiyatı!

Mate 20 Pro performans test sonuçları nasıl?

Huawei’nin yeni amiral gemisi Mate 20 Pro performans test sonuçlarında nasıl? Kirin 980’li Mate 20 Pro performans test sonuçları ve iPhone Xs Max, Note 9 ve bir önceki model ile kıyaslaması haberimizde!

Huawei Watch GT tanıtıldı! İşte özellikleri!

Huawei Watch GT merakla beklenen Mate 20 serisiyle birlikte 16 Ekim tarihinde Londra’da düzenlenen etkinlikle birlikte resmiyet kazandı. İşte Huawei Watch GT özellikleri ve fiyatı!

PUBG hayranlarını üzecek gelişme!

PUBG hayranlarını üzecek bir haberimiz var. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte PUBG Türkiye fiyatı güncellendi.İşte PUBG’nin yeni fiyatı!

Çin yapay Ay yapıyor!

Her dakika uzay programlarına yapılan yatırımlar artmaya devam ediyor. Bu konuda önemli bir adım atmaya hazırlanan, Çin yapay Ay projesi ile çok konuşulacak!

MediaTek Helio P70 tüm dengeleri bozmaya geliyor!

MediaTek Helio P70 ile ilgili ilk detaylar gün yüzüne çıktı. Oldukça iddialı özellikler ile gelen Helio P70 işlemcisi yapay zekası ile adından oldukça söz ettirecek.

2019 iPhone modellerinin ekranı nasıl olacak?

Henüz yeni iPhone modelleri ülkemizde satışa sunulmazken, 2019 iPhone modelleri hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

2019 iPhone modellerinin ekranı nasıl olacak?

Henüz yeni iPhone modelleri ülkemizde satışa sunulmazken, 2019 iPhone modelleri hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Winamp efsanesinden muhteşem geri dönüş

2000’li yılların efsane müzik çaları Winamp geri dönüyor! Yılların eskitemediği müzik çalar uygulaması hakkında dikkat çeken gelişmeler var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.