DOLAR 32,2632
EURO 34,7743
ALTIN 2.401,81
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

iPhone X kamera camı çatlıyor mu?

26.05.2018
A+
A-

Havaların soğuması ile birlikte birçok Apple kullanıcısı, kamera camlarının çatlama sorunu ile karşı karşıya. Ocak ayından itibaren yükseliş gösteren cam çatlaması şikayeti, halen çözüme kavuşturulabilmiş değil.

Apple’ın resmi forumlarında konu açarak şikayetlerini dile getiren kullanıcılar, aldıkları iPhone X’i hiç düşürmediklerini ve durup dururken çatladığını ifade etti. Hatta bazı kullanıcılar, daha alalı birkaç ayı geçmeyen telefonlarında bu sorunla karşılaştıklarını belirtti.

Apple’ın resmi dokümantasyonuna göre iPhone X, kullanım halinde iken 0 derece ile 35 derece arasında çalışabiliyor.

Kullanılmıyor iken bu değerler en düşük -22, en yüksek 45 derece oluyor. Lakin bazı kullanıcılar, belirtilen sıcaklıkların çok altında cihazlarını kullandıklarını ve herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtiyorlar. Dolayısıyla durum, hava şartlarından dolayı kaynaklanmıyor olabilir.

Onarım ücretleri yüksek

Apple’ın yolunu tutan kullanıcılar, belirttiklerine göre cihazlarını garanti kapsamında onartamadılar.

Forumlarda yazışan kullanıcılar; onarım için AppleCare kapsamında 99$ alındığını belirtirken, AppleCare paketi almayan kullanıcılar için 549$ talep edildiğini belirtti.

Durum ile alakalı henüz Apple tarafından açıklama yapılmaz iken, sorunun hava şartlarından mı yoksa sorunlu üretilen sınırlı sayıdaki bir stoktan mı kaynaklandığı ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.