DOLAR 32,2425
EURO 34,7373
ALTIN 2.387,33
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

iPhone ve iPad kullanıcılarına müjdeli haber!

02.10.2018
A+
A-

iOS 12 güncellemesi ile birlikte ortaya çıkan şarj sorunu kullanıcıların canını oldukça fazla sıkmıştı. Yeni güncellemeyle beraber gün yüzüne çıkan şarj hatasından dolayı müzdarip olan iOS 12 kullanıcılarının, yüzünü güldürecek bir güncelleme yayınlandı.

İlk başta iPhone XS ve XS Max modellerinde gün yüzüne çıkan şarj sorununun, diğer iOS 12 güncellemesi yüklü olan iPad ve iPhone cihazlarında da şarj hatasının bulunduğu belirtilmişti.

Ortaya çıkan şarj hatası yüzünden bazı iPhone ve iPad modelleri ekran etkinleştirilmeden ne yazık ki şarja geçmiyordu. Böylece kullanıcılar telefonlarının şarj olabilmesi için ekranı etkinleştirmeleri gerekiyordu.

Fakat bu durumu hızlıca fark eden Apple yetkilileri, en kısa süre içerisinde bu konuya el atarak mutlu sona ulaştı ve bu sorunu tamamen ortadan kaldırmak için çalışmalarına hız kesmeden başlamıştı.

Bu sabah iOS 12.1  için yayınlanan ikinci beta güncellemesi ile birlikte iOS 12 yüklü cihazlarda meydana gelen şarj hatasının giderildiğinin müjdesi verelim.  Artık iOS 12 kullanıcıları telefonlarının şarj olup olmadığını sürekli kontrol etmeyecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.