DOLAR 32,3310
EURO 34,6890
ALTIN 2.407,49
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

iPhone SE Plus çıkış tarihi için birincil bahis! iPhone SE Plus hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Hemen de iPhone SE Plus çıkış tarihi…

22.04.2020
A+
A-

Apple ve yeni ürünleri laf konusu olduğunda doğruluk payı yüksek olan sızıntıları ile birincil akla gelen isim olan Ming-Chi Kuo yeni açıklamalar yaptı. TF International Securities firmasından Ming-Chi Kuo, Apple’ın yeni bir iPhone SE modeli üstünde çalıştığını ifade etti.

Yapılan açıklamalara kadar iPhone 12 ile beraber iPhone SE Plus modeli de beklenenden daha geç bir tarihte kullanıcılara ulaşmaya başlayacak. Buna tarafından 2021 yılının ikinci yarısından önce yeni iPhone modeli ortaya çıkmış olmayacak.

Apple’ın planlarının 2021 yılının ilk yarısı için olduğu söyleniyor. Ama gecikmeler ikinci yarıya kalmasına niçin olacak gibi görünüyor.

Kısa bir zaman önce duyurulan iPhone SE 2020, daha çok iPhone 8 modelinin devamı niteliğinde konumlanıyordu. iPhone SE Plus modeli de iPhone 8 Plus modelinin devamı olarak değerlendirilebilir. iPhone SE Plus modelinin 5.5-inç büyüklüğünde ekrana sahip olacağı açıklama ediliyor.

Yeni güncelleme ile MacBook pil süresi uzayacak

Apple macOS Catalina 10.15.5 güncellemesi ile birlikte yeni bir özellik kullanıma sunuyor. Bu nitelik MacBook pil süresi artışı sağlayacak!

Yalnızca ekran farkı mı yoksa kamera konusu da farklılık gündemde olacak mı bilinmiyor. Daha önce iPhone 8 ve iPhone 8 Plus arasındaki farklarda sadece ekran bulunmuyordu. Kamera konusunda da önemli bir farklılık vardı. Oysa bu konuda da şu lahza konuşmak için oldukça erken gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.