DOLAR 32,5860
EURO 35,0186
ALTIN 2.452,62
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

iPhone SE 2’nin ismi değişiyor ygun fiyatlı iPhone modeli olarak karşımıza çıkacak olan telefonun şu sıralar ismi konuşulmaya başlandı…

09.12.2019
A+
A-

Bildiğiniz gibi Apple, iPhone 8 ailesinden sonra 9 ismini atlayıp doğrudan X modelini karşımıza çıkarmıştı. Roma rakamı ile 10 anlamına gelen X’in ardından, XS ailesi sonrasında ise 11 ailesi tanıtıldı.

İddialara göre, es geçilen 9 ismi şimdi tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Mart 2016’da satışa çıkan iPhone SE ile küçük ekranlı telefon isteyenlere hitap eden Apple, aradan geçen yılların ardından bu modeli yenilemeye karar verdi. Kasasıyla iPhone 8’e benzeyecek olan telefonun ismi iddialara göre iPhone 9 olacak.

Macotakara isimli internet sitesine göre Apple, yeni nesil iPhone SE’nin ismini iPhone 9 olarak değiştirecek. İddialar doğru çıkarsa, iPhone SE 2 ismi tarih olacak.

Apple’ın iPhone SE’nin yeni neslinden oldukça umutlu olduğu düşünülüyor. Analist Ming-Chi Kou’ya göre Apple, ilk etapta 30 ila 40 milyon satış adedi öngörülüyor. Ancak, bu tahminler 20 milyon ila 30 milyon bandına da çekilebilir.

Uzay Grisi, Gümüş ve Kırmızı renk alternatiflerinin olacağı telefonun uygun fiyatlı olmasından dolayı 5G desteği bulunmayacak. 5G’li bir iPhone sahibi olmak isteyenlerin eylül ayında düzenlenecek Apple etkinliğini beklemesi gerekecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.