DOLAR 32,3610
EURO 34,9649
ALTIN 2.325,21
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

iPhone SE 2018 çıkış tarihi belli oldu!

14.05.2018
A+
A-

Apple’ın uygun fiyatlı ve küçük ekranlı modeli olan iPhone SE kullanıcılar tarafından zamanında büyük ilgi görmüştü. Hal böyle olunca şirket, yeni SE için kolları sıvadı.

Yine de Apple’ın telefon için henüz nihai bir karar vermediğini ve hala birden çok prototip test ettiği söyleniyor. Bununla birlikte, raporda Apple’ın mevcut iPhone SE ile aynı formata sahip 6 inç ekranlı bir modeli daha test ettiği söyleniyor. İşte tam bu sebeple telefonun Eylül ayında düzenlenecek Apple etkinliğinde duyurulması bekleniyor. Elbette bu durum oldukça şaşırtıcı, çünkü birçok sızıntı cihazın Mayıs ayında duyurulacağına işaret ediyordu. iPhone SE 2018 çıkış tarihi son çıkan bilginin ışığında Ekim ayına çekilmiş gibi duruyor.

Ek olarak, prototiplere göre iPhone SE 2018 modelinde FaceID ve Touch ID bir arada kullanılacak. Ayrıca kablosuz şarj desteği de sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.