DOLAR 32,5952
EURO 34,7918
ALTIN 2.497,68
BIST 9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

iPhone Kullanıcıları, Üye Olmadan Twitter Kullanabilecek (Bu Özellik Halis mi?)

04.08.2022
A+
A-

Dünyanın en popüler mikroblog platformlarından Twitter, kısıtlı bir kullanıcı kitlesi ile yeni bir özelliği test etmeye başladı. Şanslı iOS kullanıcıları, bu özellik sayesinde Twitter’a üye olmadan, Twitter kullanma deneyiminin nasıl olduğunun tadına bakabilecekler. Gelin hep birlikte, Twitter’ın test ettiği yeni özelliğe bakalım.

Twitter’ın test aşamasındaki yeni özelliği, kullanıcıların hesap oluşturmadan tweet okumasına imkan tanıyor. Üstelik bu özellik kapsamında tweetlere yanıt verilebilecek ve en fazla 50 kişiye kadar kullanıcı takip edilebilecek. Tweetlerin aranabilmesine de imkan tanıyan özellik, trendler bölümüne erişimi de mümkün kılıyor.  Üstelik bu özellik kapsamında deneme kullanıcılarına bildirimler de gönderilecek.

Twitter’ın yeni özelliği işte böyle görünüyor

Twitter

Twitter’ın iOS ekosisteminde test ettiği yeni özellik ile ilgili açıklamalar, platformun ürün müdürü Laura Burkhauser tarafından yapıldı. Hesap açmakta tereddüt eden kullanıcıların platformun neler sunduğunu anlamaları için böyle bir özellik geliştirdiklerinden bahseden Burkhauser, bu sayede yeni kullanıcılar için etkileyici bir deneyim sunulmuş olacağını belirtiyor.

Twitter’ın test etmeye başladığı özellik ile ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı. Haliyle özelliğin hangi ülkelerde test edildiği ve bir gün tüm kullanıcılar için kullanılabilir olup olmayacağı bilinmiyor. Ayrıca bu özelliğin Android ekosistemindeki kullanıcılara sunulup sunulmayacağı da net değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.