DOLAR 32,2510
EURO 34,8024
ALTIN 2.423,28
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

iPhone kamerası yıllardır beklenen özelliğe kavuştu

11.10.2019
A+
A-

iOS cihazlarda yani iPhone ve iPad’de ise bunu yapmak mümkün değil. Diğer uygulamalar ile benzer şekilde kamera uygulamasının ayarlarında değişiklik yapmak için işletim sisteminin Ayarlar bölümüne girmeniz gerekiyor.

? It happened! Now in iOS 13.2 Beta 2 you can change the video resolution and frame rate right in the camera app just by tapping on the setting! ?

Why this incredible “Pro” feature is available on other not so “Pro” iPhones? ? pic.twitter.com/SJjSEAD7rn

— Ben Geskin (@BenGeskin) October 10, 2019

Kullanıcıların bu talebine yıllar sonra cevap veren Apple, iOS 13.2 Beta 2 sürümünde çözünürlüğün doğrudan kamera uygulamasından değiştirilmesine imkan tanıdı. Yani, bu özellik iOS 13.2 ile birlikte tüm kullanıcılara sunulacak.

Üzücü olan detay ise çözünürlük ve kare saniye hızını kamera uygulamasından değiştirme özelliği sadece iPhone 11 modellerine gelecek gibi görünüyor. En azından Beta sürümünde sadece bu modellerde kullanılabiliyor. Beklentimiz Apple’ın bu özelliği iOS 13 güncellemesini alan tüm modellere getirmesi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.