DOLAR 32,2570
EURO 34,7351
ALTIN 2.402,47
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

iPhone batarya değişimi insanları mağdur ediyor!

03.05.2018
A+
A-

iPhone batarya jesti yapayım derken çuvallamış gibi görünen Apple, beklentilerin altında bir hizmet standardı sergiliyor. Birçok kişinin mağdur olduğu bu konuda birçok farklı senaryo yer alıyor. Kiminin telefonuna batarya takıldıktan 2 saat sonra cihaz hata verirken; kiminin de batarya masrafı ilk değişim olmasına rağnen fazla gösteriliyor.

Ülkemizde iPhone indirimli batarya değişimi için iPhone 6 ve üstü modellerin, ilk talebinde uygulanan fiyat 129 liradır. Alınan duyumlara göre ülkelerin bazılarında, yetkili servislerin fiyat konusunda hile yaptığı göze çarpıyor. Umarız marka bu gibi basit ancak müşteriyi olumsuz etkileyen sorunları çözebilir.

Konu dünya teknoloji basınına ünlü televizyon programı Watchdog, aracılığıyla yayıldı. Olayın üzerinde sosyal medya başta olmak üzere; birçok farklı alandan Apple batarya değişim hizmeti konusunda sorunlar paylaşıldı. Marka yaptığı açıklamada şunu öne sürdü; batarya değişimi öncesinde cihazın bir diğer donanımında aktif bir sorun bulunuyorsa; servis yetkileri bu sorunu halletmeden bataryayı değiştiremez, ki değiştirirse sorunlar tekerrür edecektir.

:: Batarya değişimi hizmeti hakkında yorumunuzu alalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.