DOLAR 32,5258
EURO 34,7745
ALTIN 2.493,08
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

iPhone 9 tanıtım tarihi sızdırıldı! İşte son bilgiler

01.04.2020
A+
A-

Geçen yıl Apple News +’dan Apple Arcade’ye birçok dijital servisin tanıtıldığı etkinlik 25 Mart günü gerçekleştirildi. Bir önceki yıl ise 27 Mart günü yapılan etkinlikte yeni iPad’lerin yanı sıra iWork uygulamalarının yeni sürümleri tanıtıldı.

iPhone SE’nin aksine cihazın iPhone 8‘e benzeyeceği ve 4.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacağını daha önce sizlere duyurmuştuk. İşlemci tarafında iPhone 11 serisine güç veren Apple A13 Bionic karşımıza çıkacak.

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone modeli 399 dolar fiyatı ile özellikle gelişmekte olan ülkelerde Android cihazların karşısına büyük bir rakip olarak çıkacak. Yoğun talep ile karşı karşıya kalmayı bekleyen Apple bu konuda önlem almaya başladı.

Teknoloji devinin işlemci üretimini gerçekleştiren TSMC‘den, A13 Bionic işlemcilerin üretimini artırmasını talep ettiği açıklandı. iPhone X ve sonrasında veda ettiğimiz Touch ID’yı tekrar bu iPhone modelinde göreceğiz.

Apple’ın Touch ID konusunda geliştirmeler yapıp yapmadığı bilinmezken, bu bilgi ile bazı kullanıcıların iPhone SE 2 Face ID hayali suya düşmüş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.