DOLAR 32,2614
EURO 34,6629
ALTIN 2.398,02
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

iPhone 12 tanıtım tarihi ile ilgili yeni bahis! Apple, yeni iPhone SE modelini geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Bir Takım analistler, iPhone 12 tanıtım tarihi…

20.04.2020
A+
A-

Apple, geçtiğimiz günlerde yeni modeli olan iPhone SE 2‘nin tanıtımını yapmıştı. Çoğu kullanıcı tarafından hayran eden yeni cihazdan sonradan akıllarda yeni amiral gemisi için bazı soru işaretleri oluşmaya başladı.

Corona virüsü ile mücadel zarfında çoğu şirket üretimlerini durdurmuştu. Bu sebepten nedeniyle bir takım yeni modellerin geç kalma haberleri yayılmaya başladı. iPhone 12 tanıtım tarihi ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

Goldman Sachs analistleri, corona virüsünün yeni iPhone modelinde keskin bir tesir yaratacağını açıkladı. Virüs sorununun ne vakit sonlanacağı az önce bilinmiyor, ABD ekonomisinin de bu sebepten nedeniyle ciddi yaralar aldığını düşündüğümüzde yeni akıllı telefon modellerinin etkileneceği bariz.

Ayrıca imal ayrıca de mühendislik sürecinin uzayacağını ve bu sebepten nedeniyle yeni cihazın geç tanıtılacağını gösteren analistler, yeni model tanıtıldığında çoğu kişinin alım gücünün de düşeceğinin altını çizdi.

Şirketin Mart ayının başından itibaren maddi adımlar atmak namına tedarikçiler ile çalışmaya başlaması gerekiyordu, ancak corona virüsü sebebiyle çoğu meslek birliğini tecil etmek zorunda kaldı. Yeni modelin Eylül ayı yerine Kasım ayında tanıtılması bekleniyor.

Ekonomik şart sebebiyle şirketin satış tahminleri ile ilgili hemen şimdi bir bilgi sızdırılmadı. Bu sebepten dolayı yeni model ile ilgili birçok rivayet ortaya atılıyor. Yayınlanan raporlar aralarında şirketin Haziran ayına kadar durumu inceleyeceğini ve Haziran ayındaki gelişmelere göre yıllık belirleyeceği yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.