DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C

iPhone 12 Pro Max canlı görüntülendi!

26.08.2020
A+
A-

Daha önce, tanıtılacağı tarihi ertelenen yeni iPhone hakkında dün önemli bilgiler sızdırıldı. Daha önce ekran özellikleri kısmen ortaya çıkan cihazın; hem ekran özellikleri hem de diğer detaylarından bazı noktalar, Twitter üzerinden paylaşıldı.

Yapılan paylaşıma göre iPhone 12 Pro Max ekran özellikleri büyük ölçüde belli oldu. Cihazın ekranı; 6,7 inç büyüklüğe, 120 Hz tazeleme hızına ve Super Retina olarak isimlendirilen OLED panele sahip olacak. Haptic Touch özelliğine de sahip olan cihazın ekranı, 2788 x 1224 piksel çözünürlükle gelecek. Ayrıca iPhone 12 Pro Max ekranının ppi değerinin de 458 olacağı söyleniyor. Bu değerin her inçte kaç piksel olduğunu belirttiğinin altını çizelim.

Actual iPhone 12 Pro Max (PVT) notch shot with 120Hz settings. Same notch size, slightly more room for ‘AM/PM’ badge because of 6.7-in screen, battery icon is a bit different. Thanks to @MaxWinebach pic.twitter.com/Hq7yBNnXUV

— EverythingApplePro (@EveryApplePro) August 25, 2020

Canlı görüntülenen ve ekran özellikleri sızdırılan cihazın batarya ve bazı kamera detayları da su üstüne çıktı. Cihazda, LiDAR sensörünün karşımıza çıkacağını ve bunun, gece modu için de kullanılabileceğini görüyoruz.

Video tarafında ise telefonun 4K 120 FPS ve 340 FPS ağır çekim yapabileceği söyleniyor.

Cihazın batarya tarafına gelirsek, kapasitesi henüz bilinmiyor ancak 20W hızlı şarj desteğine sahip olacağı ortaya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.