DOLAR 32,3734
EURO 34,7567
ALTIN 2.412,81
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

iPhone 11 ve daha fazlası – Kısayol #43

12.09.2019
A+
A-

Apple, 10 Eylül günü düzenlediği etkinlikle birlikte iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerini tanıttı. Biz de yeni bölümümüzde bu etkinliğe ve tanıtılan yeni modellere odaklandık.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni bölümümüzle baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Kısayol‘u Hepsiburada’nın sosyal medya hesapları ve HepsiTV YouTube kanalı üzerinden takip edebilir, geçmiş bölümlere de bakabilirsiniz.

Yeni iPhone modelleri tanıtıldı

Apple her yıl olduğu gibi bu yıl da eylül ayında en yeni iPhone modellerini görücüye çıkardı. Yine 3 modelli etkinlikte ayrıca ailenin en yeni akıllı saat modeli ve iPad modeli de tanıtıldı. Apple Watch Series 5 ve yedinci nesil iPad de bu etkinlikte dünyaya ‘merhaba’ dedi.

En yeni iPhone modellerinin bir önceki model ailesiyle arasında bazı farklar bulunuyor. Bunların başında A13 Bionic işlemcisini sayabiliriz. 6 çekirdekli işlemci ile akıllı telefonlar artık çok daha hızlı. Ayrıca, kamera sayısında da artış söz konusu. Bu da telefonlara geniş açı ile fotoğraf çekme özelliği kazandırıyor. iPhone 11 iki kamera ile, 11 Pro ve 11 Pro Max ise üç kamera ile karşımıza çıktı.

11 Pro ve 11 Pro Max modellerinde dikkat çeken bir diğer önemli nokta ise hızlı şarj adaptörünün artık kutudan çıkıyor olması.

Bu hafta neler konuştuk?

iOS 13 güncellemesi alamayacak iPhone modelleri

Apple, WWDC 2019 kapsamında yeni mobil işletim sistemi iOS 13’ün tanıtımını gerçekleştirdi ve iOS 13 güncellemesi alamayacak iPhone modelleri belli oldu. İşte iOS 13 almayacak cihazlar!

10.2 inçlik 7. nesil iPad tanıtıldı!

Apple’ın Kaliforniya’da düzenlediği özel etkinliğinde 7. nesil iPad resmiyet kazandı. Bakalım yeni iPhone modellerinin hemen öncesinde karşımıza çıkan yeni iPad özellikleri nasıl?

Apple Watch Series 5 ön inceleme

Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 5 ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Bakalım Apple, yeni Apple Watch 5 ile ne gibi yenilikler sunuyor? İyi seyirler…

Apple Arcade Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!

Bir milyardan fazla kullanıcının App Store’dan oyun indirmesiyle birlikte, Apple da oyunlarla birlikte yeniliğini geçtiğimiz Mart ayında duyurmuştu. 25 Mart Etkinliği’nde tanıtılan Apple Arcade fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!

Apple iPhone 11 ön inceleme
Apple iPhone 11 ön inceleme

iPhone 11 ön inceleme videosu ile karşınızdayız. 10 Eylül tarihinde düzenlenen etkinlik kapsamında tanıtılan en uygun fiyatlı model iPhone 11 oldu. İşte iPhone 11 özellikleri ve fiyatı!

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ön inceleme
iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ön inceleme

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ön inceleme videosuyla karşınızdayız. Bu videomuzda Apple’ın en yeni iPhone modellerine yakından bakıyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.