DOLAR 32,3747
EURO 34,7361
ALTIN 2.394,49
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

iPhone 11 tanıtılıyor – Bol hediyeli Apple canlı yayını

10.09.2019
A+
A-

San Francisco’da düzenlenen Apple etkinliği dünyanın her yerinden basın mensuplarını ağırlamaya başladı. En yeni iPhone modelleri bu Apple canlı yayını ile birlikte tüm dünyaya ‘merhaba’ diyecek. Tabii ki etkinlikte yalnızca iPhone modelleri olmayacak. Apple, yeni servisleri hakkındaki duyuruları da burada yapacak. Ayrıca, Apple Watch Series 5‘in de bu etkinlikte tanıtılacağı konuşuluyor.

Hepsi ve daha fazlası için 19.00’da başlayacak hediyelerle dolu canlı yayınımıza davetlisiniz.

iPhone 11 serisi hakkında bilinen her şey!

Tanıtımına kısa bir süre kalan yeni iPhone 11 özellikleri ile ilgili sızıntılar neler? Sizler için iPhone 11 Apple lanmanı yaklaşırken ortaya çıkan tüm detayları sıraladık…

iPhone 11 modeliyle birlikte etkinlikte iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin tanıtılması bekleniyor. Gücünü Apple’ın en yeni işlemcisi olan A13’ten alacak telefonlardan iPhone 11 mevcut iPhone XR’ın yerine geçecek. Diğer iki model ise sırasıyla yeni nesil iPhone XS ve iPhone XS Max olacak.

Söylentiler XR yerine geçecek olan modelde ikili kamera kurulumunun, diğer iki modelde ise üçlü kamera kurulumunun olacağı yönünde. Üçüncü kameranın ultra geniş lens olacağı telefonlarda ters kablosuz şarj özelliği de diğer bir beklenen özellik karşımıza çıkıyor. Ayrıca, Apple Pencil desteği ile gelecek olan yeni iPhone modelleri için yeni renk seçenekleri de Apple etkinliği kapsamında.

iPhone 11, 6.1 inçlik LCD bir ekranla gelecek. 11 Pro’nun ekranı ise 5.8 inç büyüklüğünde olacak. Ailenin en büyüğü olan 11 Pro Max modelinde ise 6.5 inçlik bir ekran bizi karşılayacak. Bu arada iPhone 11’in aksine diğer iki modelde OLED ekran paneli kullanılıyor.

RAM tarafında da 11 Pro ve 11 Pro Max’te 6 GB RAM kullanılırken, iPhone 11’de 4 GB RAM yer alıyor. Depolama alanı tarafında da 64 GB depolama alanı yalnızca iPhone 11’de bulunuyor. Diğer iki modeldeki seçenekler 128 GB, 256 GB ve 512 GB olarak sıralanıyor. iPhone 11’de ise ne yazıkki 256 GB’lik alternatif yok gibi görünüyor.

Önde 12 Megapiksellik kameranın bulunduğu telefonların arkasında da 12 Megapiksellik kameralar görev alıyor. 11 Pro ve 11 Pro Max’te üç adet 12 Megapiksellik kamera görev alırken, diğer modelde iki kamera boy gösteriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.