DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

iPad Pro 2018 özellikleri belli oldu!

09.10.2018
A+
A-

Apple’a yakın kaynaklardan aktarılan bilgilere göre yeni iPad Pro’nun Wi-Fi modelleri için model numaraları iPad8,1, iPad8,2, iPad8,5 ve iPad8,6 olarak açıklandı. LTE destekli modeller ise iPad8,3, iPad8,4 ve iPad8,7 ve iPad8,8 model numaralarıyla gün yüzüne çıkartıldı. 10.5 ve 12.9 inç ekran boyutları ile gelecek olan Apple’ın yeni tabletleri özellikleri ve tasarımıyla tabiri caizse görenleri büyülüyor.

iPad Pro 2018 uçtan uca ekrana sahip olacak!

Yeni iPad Pro modellerinin uçtan uca ekran tasarımına sahip olacağı bugün paylaşılan raporlarla da yeninden ön plana çıkartıldı. Face ID için gerekli olan TrueDepth kamera sistemi ile gelecek olan yeni iPad Pro‘da iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR ile aynı Face ID sistemine sahip olacak. Ayrıca yeni iPad modelinin Face ID kurulum süreci ise iPhone X ile birebir aynı olduğunu görmekteyiz.

Hatırlayacağınız üzere yeni tabletin CAD çizimleri paylaşılmıştı. CAD çizimlerine dayanarak Face ID için gerekli olan donanımlar cihazın üst çerçevesine yerleştirildiğini belirtmiştik. Bunun yanı sıra anten çizgileri, arka tarafın iPhone 8 ile kullanıma sunulan camın aksine, metalden oluşacağını gözlemlemiştik. 

iPad Pro 2018 modellerini USB-C portu ile harici ekranlara 4K HDR video çıkışı desteğinin bulunuyor olması da rakiplerine karşı bir adım öne çıkartıyor.

Yeni iPad 9.7 İnceleme – Daha Uygun Fiyata iPad Pro!

Apple’ın iPad Pro modellerine göre uygun fiyatlı ve Apple Pencil desteğiyle dikkat çeken yeni iPad 9.7 2018 inceleme videosuyla karşınızdayız. Bakalım yeni iPad 9.7 bizlere neler sunuyor?

Kullanıcılara sunulacak olan bu özellik ile birlikte, HDR, parlaklık ve harici ekranların tek bir yerden kontrol edilebilmesine olanacak sağlayacak olan bir ayarlar menüsünün de kullanıcıların huzuruna sunulması ön görülüyor. Ayrıca yeni iPad modellerinin USB Type-C ile geliyor olması da Apple hayranlarını şimdiden bir hayli heyecanlandırmış durumda.

Yeni Apple Pencil

Bu ay içerisinde düzenlenecek olan etkinlik ile gün yüzüne çıkartılması beklenen iPad Pro 2018 modelleri ise beraberinde yeni bir Apple Pencil modelini de getirecek. Bunların haricinde yeni Apple Pencil, Airpods ve HomePod gibi Apple’ın dikkat çeken birçok  teknolojisi de iPad Pro ile kolaylıkla eşleştirilebilecek.

Henüz yapılan bu sızıntılar hakkında Apple kanadından resmi bir açıklamanın gelmediğini de belirtmekte yarar var. İlerleyen günlerde yeni iPad ve Mac modelleri hakkında daha fazla bilginin açığa çıkartılması tahmin ediliyor. Peki siz yeni Mac ve iPad modellerinde ne gibi yenilikler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.