DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

iOS için YouTube karanlık tarafa geçti!

16.01.2018
A+
A-

Seçenek şu an için herkes tarafından görülemiyor. Bu durum özelliğin sunucu taraflı olarak aktif edildiğini ve tüm kullanıcıların görmesinin zaman alacağını gösteriyor. Öte yandan, özelliğin herkese sunulmasının uzun süre almayacağı düşünülüyor. Bu sayede aydınlık görünümden sıkılanlar YouTube uygulaması içerisinden hemen geçiş yapabilecek.

Bu arada şunu da belirtelim; şimdiden App Store’da hala gerçekleştirmediğiniz bir YouTube güncellemesi bulunmuyorsa şimdiden yapmanızı öneriyoruz. Aksi takdirde seçenek size sunulmuşsa bile görmeniz mümkün değil. Karanlık moda geçmek için profilinizden Ayarlar menüsüne gitmeniz yeterli olacak.

:: Peki siz uygulamada hangi görünümü tercih edeceksiniz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.