DOLAR 32,4997
EURO 34,9321
ALTIN 2.433,52
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

iOS için en iyi 3 radyo uygulaması!

23.03.2020
A+
A-

Geleneksel radyo istasyonlarını dinlemek için bir uygulama seçerken bazı faktörleri göz önünde bulundurmalısınız. Bunlar neler, gelin hep birlikte bakalım;

– İlk olarak, uygulamanın istediğiniz kanalları sunduğundan emin olmalısınız.

– Bir diğer faktör, çevrimdışı dinleme veya podcast gibi ekstra özellikler sağlayan uygulamalardır ancak bu özelliklere sahip olmak isterseniz ödeme yapmak durumunda kalabilirsiniz.

– Son olarak, en iyisi için hataları düzelten ve yeni özellikler ekleyerek sık sık güncellemeler alan bir uygulama seçmelisiniz.

Lafı daha fazla uzatmadan iOS için en iyi radyo uygulaması listesini sizlerle paylaşalım!

TuneIn Radio

TuneIn Radio, en iyi radyo uygulaması listesinin birinci sırasında yer almakta. Canlı radyo ve çok daha fazlasını arıyorsanız başlamak için doğru seçimdir. Uygulama, dünyanın farklı ülkelerinden 100.000’den fazla AM ve FM istasyonu sunuyor. Ayrıca uygulamada yaklaşık 5 milyona yakın podcast var. Tüm radyo istasyonları türe veya konuma göre dinlenebilir. Yerel radyo istasyonları da uygulamadaki Ana Sayfa sekmesinde vurgulanır.

Bir başka büyük artı, uygulamanın Apple CarPlay ile uyumlu olması. Uygulamaya Apple Watch’tan da erişilebilir. Bir spor hayranıysanız, aboneliği düşünmekte fayda var. Uygulamada canlı her MLB, NFL, NBA ve NHL maçlarını dinleyebilirsiniz. Ayrıca reklamsız müzik ve haberleri de dinleyebilirsiniz.

indirmek için TuneIn Radio (Ücretsiz, abonelik mevcut)

RadioApp

RadioApp iPhone’unuza eski bir radyo kadranı getiriyor. Başlattığınızda, bölgenizdeki radyo istasyonlarını otomatik olarak algılar. FM veya AM kadranında aradığınız istasyonu ayarlamak için kaydırıcıyı kullanmanız yeterli. Dünyanın dört bir yanından erişebileceğiniz 40.000’den fazla istasyon var.

Belirli bir istasyonu aramak için ana tuner ekranından aşağı doğru çekin. Siri Kısayol işlevi, basit bir sesli komutla bir istasyon çalmaya başlamayı kolaylaştırır. Belirli bir istasyona uyandırmak için tek seferlik veya tekrarlayan bir alarm da ayarlayabilirsiniz. Zamanlayıcı da mevcuttur. Daha da iyisi, iCloud senkronizasyonu başka bir iOS cihazında da kolayca dinlemenizi sağlıyor.

Bir abonelikle sınırsız bir şekilde favori istasyon kaydedebilir, karanlık bir modun kilidini açabilir ve birden fazla ülkeden istasyon duyabilirsiniz.

indirmek için RadioApp (Ücretsiz, premium sürüm mevcut)

MyTuner Radio

MyTuner Radio başka bir iOS cihazlar için radyo uygulamasıdır. Dünyanın birçok ülkesinden ve bölgesinden 50.000’den fazla istasyonu dinleyebilirsiniz. Ayrıca, en popüler olanı görmenize yardımcı olmak için farklı ülkelerdeki sıralamaları olan çok çeşitli podcast’ler de vardır.

Belirli bir istasyonu arayabilir veya farklı ülkelerdeki türe veya konuma göre bulabilirsiniz. Çok sayıda harika istasyon bulduğunuzda, hızlı ve kolay erişim için bunları bir favori listesine ekleyebilirsiniz.

Göze çarpan özellikler arasında, son çalınan şarkıları birçok istasyonda görme becerisinin yanı sıra çalma listeleri oluşturmak ve şarkıları Apple Music veya Spotify üzerinden dinlemek kolaydır. Her şarkıya bir bağlantı, onu Apple’dan satın almanıza da izin verecektir. Uygulama CarPlay, Apple Watch ile birlikte ve Apple TV ile de uyumludur.

indirmek için MyTuner Radio (Ücretsiz, premium sürüm mevcut)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.