DOLAR 32,2917
EURO 34,6648
ALTIN 2.404,28
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

iOS 14 ve iPadOS 14 için beklenen tarih açıklandı!

13.06.2020
A+
A-

22 Haziran’da Apple‘ın düzenleyeceği Worldwide Developers Conference etkinliğinin açılışının arkasında, yeni sürümlerin beta versiyonlarının yayımlanması bekleniyor. Etkinlik, Türkiye saati ile akşam saat 22.00’da başlayacak. Açılışın ise sıradan 2 saat sürmesi bekleniyor.

Corona virüsü nedeniyle çoğu etkinlik ertelendi ya da internet üzerinden yayımlandı. WWDC 2020 etkinliği ise ilk kez internet üzerinden izlenebilecek. Ancak, şimdilik etkinliğin canlı olarak yayımlanması planlanmıyor.

Faaliyet ile birlikte, iOS 14 ve iPadOS 14 için beta tarihi konusunda da resmi açıklama yapılacak. iOS 14 güncellemesi, iPhone 6s, 6s Plus ve iPhone SE (2016) modellerine kadar verilecek.

iOS 14 ile birlikte birçok yeni nitelik kullanıcılara sunulacak. Henüz tüm teferruat ortaya çıkmamış olsa da, duvar kağıdı düzenlemesi için daha detaylı bir mönü olacak. aynı zamanda, uygulamaları indirmeden deneme imkanı da sunulacak. Güncelleme ile, çoklu tatbik penceresinin de değişmesi bekleniyor.

Apple tabletler ise, iPadOS 14 güncellemesi tamamen  Magic Keyboard ile birlikte daha uyumluı çalışacak.

Kaynak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.