DOLAR 32,1975
EURO 35,0163
ALTIN 2.514,54
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

iOS 14 özellikleri ile ilgili önemli 2 detay sızdırıldı! Apple her yıl Haziran ayında, iOS’un en son sürümü ve diğer işletim sistemlerinin yeniliklerini duyuruyor…

05.04.2020
A+
A-

Apple bir süredir yeni uygun fiyatlı iPhone ile gündemde kalmaya devam ederken, henüz yeni uygun fiyatlı iPhone 9 veya iPhone SE 2 olarak adlandırılması beklenen cihazla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Bununla birlikte bir süredir iOS 14 hakkında da yeni sızıntılar gelmeye devam ediyordu.

Geçtiğimiz günlerde 9to5Mac tarafından ortaya atılan raporlar yeni işletim sisteminin yeniden tasarlanmış bir duvar kağıdı paneli olduğunu ortaya atmıştı. Bugün ise isabetli sızıntılarıyla tanınan Twitter kullanıcısı DongleBookPro, iOS 14’teki yeni duvar kağıdı ayarları panelinin ekran görüntüleri olduğunu iddia ettiği görselleri paylaştı.

Ekran görüntüleri açıkça kategorilere ayrılmış duvar kağıtlarını gösteriyor. Ekran görüntülerinde şimdilik görebildiğimiz tek kategori ‘Classic Stripes’ olsa da 9to5Mac tarafından bulunan kodlara göre, ‘World and Moon’ ve ‘Flowers’ adlı kategoriler de olacak.

Hey @EveryApplePro, @MaxWinebach said you like wallpapers pic.twitter.com/4P8BrMzCkI

— Dongle (@DongleBookPro) April 4, 2020

Görüntülere bakarsanız, duvar kağıdı ayarlarının çift ekranda gösterildiğini de farkedeceksiniz. Apple’ın bu ekranı da yeni widget paneli açıldığında ana ekranın kalabalık görünmemesini sağlamak için kullanıcılara kilit ekranı için bir duvar kağıdı ve ana ekran için bulanık ayrı bir gradyan ayarlama seçeneği sunacağını da ortaya çıkardı.

Kısa süre içerisinde daha net özelliklerin de sızdırılması bekleniyor. Bununla birlikte Apple’ın iOS, macOS ve diğer yazılım ürünlerine gelen tüm yeni detayları 14 Haziran’da sizlerle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.