DOLAR 32,5836
EURO 34,6522
ALTIN 2.527,59
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

iOS 13.2 Beta 2 yayınlandı! Yeni emojiler geldi

10.10.2019
A+
A-

Temmuz ayında gözler önüne serilen 60’ın üzerinde emoji, iOS 13.2 Beta 2 sürümünde tekrar karşımıza çıktı. Ek olarak yüz emojileri gibi farklı renklerden oluşan tek emojilerde tercih yapmayı sağlayan emoji seçicisi yenilendi.

Ana ekranda uygulamaya basılı tuttuğunuzda artık doğrudan uygulamayı silme seçeneğine ulaşabiliyorsunuz. “Uygulamaları yeniden düzenle” seçeneği yerini korumaya devam ederken “Ana ekranı düzenle” olarak yeniden adlandırıldı.

Beta 2’de göze çarpan bir diğer yenilik ise Apple’ın söz verdiği gibi Siri ve Dikte geçmişini silme seçeneğini kullanıcılara sunması oldu. Beta 2 sürümünde göze çarpan yenilikler şu anda bunlar ile sınırlı.

iOS 13.2 Beta nasıl yüklenir?

iOS Beta sürümleri geliştiricilere yönelik. Ancak ister geliştirici olun, ister standart bir kullanıcı: Beta’ları yükleyebilmeniz için cihazınızın UDID kaydının yapılmış olması gerekiyor. Bir diğer seçenek ise Beta profilini cihaza yüklemek.

iOS 13.2 güncellemesini alacak iPhone modelleri

– iPhone  XS, XS Max, XR, X
– iPhone  8
– iPhone  8 Plus
– iPhone  7
– iPhone  7 Plus
– iPhone  6S
– iPhone  6S Plus
– iPhone  SE
– iPod touch (7. jenerasyon)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.