DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Instagram’dan kullanıcıların beklediği mesaj özelliği!

11.10.2019
A+
A-

Bildiğiniz gibi Instagram bir akıllı telefon uygulaması olsa da Web versiyonu da birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Bu kapsamda test edilen özelliklerden ilki web tarafındaki direkt mesajlar için geliyor.

Instagram direkt mesajlar özelliğini web için  kullanıma açmayı test ediyorken diğer tarafta mobil için bir özellik karşımıza çıkıyor. Bu özellik eğer gelirse, gönderilen direkt mesajların medyalarının gruplanması sağlanacak ve gönderdiğiniz eski mesajlara rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz.

Bu ne demek oluyor? Paylaşılan ekran görüntülerine göre normalde gönderilen direkt mesajlarda eski mesajları arama özelliği bulunmuyordu. Eğer eski gönderdiğimiz bir mesaja ulaşmak istiyorsak yukarıya tek tek çıkmamız gerekiyordu. Ancak söz konusu özellik ile gönderilen videolar ve medyalar ayrı bir klasörde gruplanacak. Bu şekilde gönderdiğimiz mesajlar elimizin altında olacak.

Bu iki özellik de şu an için test aşamasında olsa bile kullanıcıların büyük bir bölümü bu iki özelliğin gelmesini bir süredir bekliyor. Zira uygulamaların test süreçleri hakkında bilgilenmemizi sağlayan tersine mühendis Jane Manchun Wong, Twitter hesabından saydığımız bu özelliklerin test süreçlerini paylaştı.

Şu an için son kullanıcıya ulaşıp ulaşmayacağı noktasında bir fikrimiz yoksa bile eğer gelirse birçok kişi bu özelliğini sevecek gibi duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.