DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Instagram’da devrim niteliğinde değişim!

08.10.2019
A+
A-

Instagram, kullanıcıların takip ettiklerini beğeni ve yorumları gibi aktivitelerini gösteren “Takip” sekmesini platformdan kaldırıyor. Sekme, bir hafta sonra itibaren kaldırılmaya başlanacak.

Şirketin ürün başkanı Vishal Shah’ın Buzzfeed ile yaptığı röportajdan sonra Buzzfeed, yayınladığı haberde gelecek haftadan itibaren Takip sekmesinin kaldırılacağını belirtti.

Webtekno’dan Uğurcan Dere’nin haberine göre Instagram, konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Buzzfeed, bu sekmenin gelecek haftadan itibaren kaldırılmaya başlayacağını belirtmiş olsa da bazı kullanıcılar ağustosun başında bu sekmenin kaybolduğunu belirtti. Sizin Instagram uygulamanızda da Takip sekmesi bir şekilde yok olduysa endişelenmenize gerek yok. Tabii bu durum, stalklayacağınız birileri yoksa geçerli.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.